Čiščenje In WC Krtačke - Moja Oprema Moj Dom

Prikazovanje 1–30 od 54 rezultatov

Naša kategorija “Čiščenje in WC krtačke” vam ponuja širok izbor izdelkov, ki vam bodo pomagali ohranjati vašo kopalnico čisto in higienično. Ne glede na to, ali iščete učinkovite čistilne izdelke za odstranjevanje trdovratnih madežev in umazanije ali pa potrebujete kakovostne WC krtačke za temeljito čiščenje straniščne školjke, pri nas boste našli vse, kar potrebujete.
Naša ponudba vključuje različne vrste čistilnih izdelkov, kot so čistila za kopalnice, odstranjevalci vodnega kamna, dezinfekcijska sredstva in še veliko več. Poleg tega vam nudimo tudi širok izbor WC krtačk različnih oblik, velikosti in materialov, ki zagotavljajo učinkovito čiščenje in higieno.
Pri izbiri naših izdelkov smo pozorni na kakovost, učinkovitost in enostavnost uporabe, zato lahko brez skrbi izberete izdelke, ki vam bodo olajšali čiščenje in poskrbeli za brezhibno čistočo vaše kopalnice. Naša ekipa strokovnjakov za čiščenje vam je vedno na voljo za nasvete in pomoč pri izbiri najboljših izdelkov za vaše potrebe.
Ne glede na to, ali želite ohraniti svojo kopalnico čisto in svežo ali pa potrebujete učinkovite WC krtačke za temeljito čiščenje, vam naša kategorija “Čiščenje in WC krtačke” ponuja vse, kar potrebujete. Preverite našo ponudbo in poskrbite za brezhibno čistočo vaše kopalnice že danes.
+
Ni na zalogi
49.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
+
Ni na zalogi
TOP IZDELEK
TOP IZDELEK
+
Ni na zalogi
NAJVEČ PRODANO
39.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA