Stimulatorji In Masažerji - Moja Oprema Moj Dom

Prikaz vseh 24 rezultatov

Naša kategorija stimulatorjev in masažerjev vam ponuja širok izbor naprav, ki vam bodo pomagale sprostiti napetost, zmanjšati stres in izboljšati vaše počutje. Ne glede na to, ali želite sprostiti mišice po napornem dnevu, zmanjšati bolečine v telesu ali si privoščiti trenutek razvajanja, pri nas boste našli pravi stimulator ali masažer za vas.
Naši stimulatorji in masažerji so oblikovani z namenom zagotavljanja učinkovite in prijetne masaže. Ponujamo vam različne vrste masažnih naprav, vključno z masažnimi stoli, masažnimi blazinami, ročnimi masažerji, masažnimi valji in še več.
Poleg tega vam nudimo tudi stimulatorje za različne dele telesa, kot so stopala, hrbet, vrat in obraz. Ti stimulatorji vam pomagajo izboljšati cirkulacijo, zmanjšati bolečine in povečati občutek sprostitve.
Ne glede na vaše potrebe in preference, vam bomo pomagali najti pravi stimulator ali masažer za vas. Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo za nasvete in pomoč pri izbiri najboljše naprave za vaše potrebe.
Izkoristite prednosti naše kategorije stimulatorjev in masažerjev ter si privoščite trenutek sprostitve in dobrega počutja že danes!
TOP IZDELEK
45.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 12,63 € / mesec
+
TOP IZDELEK
TOP IZDELEK
ali od 16,29 € / mesec
+
ali od 16,29 € / mesec
+
89.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
39.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
44.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
+
Ni na zalogi
45.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 10,80 € / mesec
+
NAJVEČ PRODANO
MEGA-33%
TOP IZDELEK