Razdelilci In Polnilci - Moja Oprema Moj Dom

Prikaz vseh 18 rezultatov

Naša kategorija “Električni razdelilci in polnilci” vam omogoča enostavno in učinkovito polnjenje več naprav hkrati. S temi napravami lahko enostavno organizirate in razdelite električno energijo med različne naprave, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, prenosni računalniki, pametne ure in druge elektronske naprave.
Naši električni razdelilci in polnilci so zasnovani tako, da zagotavljajo varno in hitro polnjenje vaših naprav. Imajo več vtičnic ali USB priključkov, ki omogočajo polnjenje več naprav istočasno. Poleg tega imajo pogosto tudi zaščito pred prenapetostjo, prenapolnjenostjo in kratkim stikom, kar zagotavlja varnost vaših naprav med polnjenjem.
Z našimi električnimi razdelilci in polnilci boste lahko prihranili čas in prostor, saj vam omogočajo, da polnite več naprav hkrati iz enega vira električne energije. To je še posebej priročno doma, v pisarni ali na potovanjih, ko imate omejen dostop do vtičnic.
Izbirate lahko med različnimi modeli električnih razdelilcev in polnilcev, ki ustrezajo vašim potrebam. Nekateri imajo tudi dodatne funkcije, kot so hitro polnjenje, brezžično polnjenje ali pametno upravljanje energije.
Zaupajte našim električnim razdelilcem in polnilcem, da vam olajšajo polnjenje več naprav hkrati, prihranijo čas in zagotovijo varnost vaših naprav.
TOP IZDELEK
ali od 10,85 € / mesec
+
+
Ni na zalogi
MEGA-25%
ali od 13,56 € / mesec
+
149.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
41.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
MEGA-7%
ali od 12,65 € / mesec
+
139.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 17,66 € / mesec
+
99.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
+
Ni na zalogi
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
Z nadaljevanjem uporabe naše strani, se strinjate z uporabo piškotkov in obdelavo vaših podatkov ter splošnimi pogoji poslovanja.
Novosti, akcije in popusti!
Prijavite vaš email na novice o aktualnih popustih, novostih in vročih akcijah! Nikoli ne zamudite priložnosti za ugoden in hiter nakup.
Sledite nam tudi na:
PRIJAVI ME