Radio In Karaoke - Moja Oprema Moj Dom

Prikaz vseh 26 rezultatov

Naša kategorija “Radio in karaoke” vam ponuja širok izbor radijskih naprav in karaoke sistemov za vašo zabavo in glasbeno uživanje. S temi napravami boste lahko poslušali svoje najljubše radijske postaje, predvajali glasbo prek Bluetooth povezave ali pa se preizkusili v petju s karaoke funkcijo.
Naši radijski sprejemniki vam omogočajo, da ujamete najnovejše novice, poslušate glasbo in se povežete z različnimi radijskimi postajami. Imajo jasen zvok in enostavno uporabo, kar vam omogoča prijetno izkušnjo poslušanja.
Poleg tega imamo tudi karaoke sisteme, ki vam omogočajo, da se preizkusite v petju in se zabavate s prijatelji in družino. Naši karaoke sistemi imajo vgrajene zvočnike, mikrofone in možnost priklopa na televizor ali računalnik, kar vam omogoča, da ustvarite pravo karaoke zabavo kar doma.
Ne glede na to, ali želite poslušati glasbo ali se preizkusiti v petju, naša kategorija “Radio in karaoke” vam ponuja visokokakovostne naprave, ki bodo popestrile vaše glasbene trenutke. Prepustite se glasbi in uživajte v nepozabnih zabavah s našimi radijskimi in karaoke napravami.
ali od 17,66 € / mesec
+
99.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 10,52 € / mesec
+
Ni na zalogi
ali od 13,56 € / mesec
+
MEGA-18%
30.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
39.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
39.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
MEGA-8%
ali od 10,83 € / mesec
+
119.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 10,52 € / mesec
+
Ni na zalogi
59.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
Z nadaljevanjem uporabe naše strani, se strinjate z uporabo piškotkov in obdelavo vaših podatkov ter splošnimi pogoji poslovanja.
Novosti, akcije in popusti!
Prijavite vaš email na novice o aktualnih popustih, novostih in vročih akcijah! Nikoli ne zamudite priložnosti za ugoden in hiter nakup.
Sledite nam tudi na:
PRIJAVI ME